21:24
Ընկուզեղեն և մրգեր
 

   




Մրգերի հետ համադրելով ընկուզեղենը մարդու համար իդեալական կերակուր է ստացվում: Մրգերը մեր օրգանիզմն ապահովում են շաքարներով` ճարպի և էներգիայի պահպանման համար, օրգանական աղերով` արյան քիմիական բաղադրության և հավասարակշռության պահպանման համար, թթուներով` հյուսվածքներում շլակների տրոհման համար:

Ընկուզեղենի բաղադրության մեջ մտնող ազոտային նյութերն ու ճարպերը նպաստում են տարբեր տեսակի շարժական հոդերի «վերականգնմանը»: Ընկուզեղենի և մրգերի մեջ առկա ածխաջրերը հանգստացնում են լարված նյարդային համակարգը: Լավ կլինի մրգերն ուտել առանձին, առանց որևէ այլ կերակրատեսակի հետ համադրության (ուտելուց առաջ): Ցանկալի է մրգերն ուտել թարմ վիճակում: Ոչ բոլոր դեպքերում ենմրգերը համեղ, սակայն դրանք շատ մեծ քանակությամբ վիտամիններ են պարունակում, հատկապես երբ կիսախակ են: Ինչպես և բանջարեղենը, մրգերը նույնպես ավելի շատ C վիտամին են պարունակում կանաչ վիճակում:


Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր



Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 80հզ.+ բաժանորդ


Կատեգորիա: ԱՌՈՂՋԱՐԱՆ | Դիտումներ: 2354 | Ավելացրեց: Admin | Տեգեր: առողջարան | Վարկանիշ: 0.0/0
Կայքն իր գործունեությունը տեղափոխել է «Ժամանց և Տեղեկատվություն» YouTube-յան ալիք: Շուտով դուք կվերահասցեավորվեք մեր erkusov.com ֆեյսբուքյան էջ: Միացեք 125հզ.+ բաժանորդներին:
Սեղմիր Հավանել և կարդա հետաքրքիր նյութեր

Լավ