23:11 Թարմացնենք շնչառությունը | |||
Բերանում տհաճ համը վերացնելուն, շնչառությունը թարմացնելուն կօգնեն որոշ մթերքներ: Օրինակ, կանաչ թեյը ոչ միայն թարմացնում է շնչառությունը, այլև ոչնչացնում բերանի խոռոչում կուտակվող վնասակար մանրէները:
Ուսումնասիրությունները ցույց են տալիս, որ օրը 1 բաժակ կանաչ թեյը բավական է, որպեսզի լավանա նյութափոխանակությունը, իսկ ատամները չկորցնեն բնական սպիտակ գույնը: Տհաճ հոտ առաջացնող վնասակար մանրէները ոչնչացնող հատկություն ունի նաև յոգուրտը: Հատկապես արդյունավետ են D վիտամին պարունակող յոգուրտները: Սոխի, սխտորի տհաճ հոտը վերացնելուն օգնում են սուրճի հատկիները (մի քանի րոպե ծամել 2-3 հատիկ սուրճ), համեմունքներից` մեխակը, իմբիրը, դարչինի հատիկները: Շնչառությունը թարմացնելու համար բավական է մի քանի րոպե ծամել մաղադանոսի կամ անանուխի տերևները, լավ են օգնում նաև կաղամբը, խնձորը, սամիթը, եղեսպակը, հազրեվարդը: Եղեսպակով կամ հազրեվարդով թուրմ են պատրաստում և ողողում բերանի խոռոչը: Տարածել... Նմանատիպ նյութերՆոր նյութերՄիացեք մեզ YouTube-ում... 80հզ.+ բաժանորդ
| |