Կիտրոնի հյութը խառնել մեղրի հետ, և օգտագործել քնելուց առաջ 1 ճ. գդ. տաք թեյի կամ կաթի հետ. 100գ մեղրին` 1 կիտրոնի հյութ:
Ծովաբողկի հյութը և մեղրը խառնել 1:1 հարաբերակցությամբ և ընդունել օրը 2 անգամ 1-ական ճ. գդ. առավոտյան և երեկոյան:
Մեղրը, անիսոնի սերմերը և մի պտղունց աղը խառնել, վրան մի բաժակ ջուր ավելացնել, եռացնել, քամել: Օգտագործել հազի դեպքում 2 ճ.գդ. 2 ժամը մեկ. 1 թ. գդ. մեղրին 2 ճ. գդ. անիսոնի սերմ:
Լորենու ծաղիկների վրա եռացրած ջուր լցնել, փակել տարայի բերանը և եռացնել գոլորշու մեջ 15 րոպե, այնուհետև սառեցնել և քամել: Ստացված զանգվածը քամել, թուրմի զանգվածը եռացրած ջրով հասցնել 200 մլ-ի և մեջը լուծել 1 ճ. գդ. մեղր: Ընդունել տաք վիճակում 0.5-1 բաժակ` օրը 2-3 անգամ`ժ որպես քրտնարտադրող և ջերմիջեցնող միջոց:
Կայքն իր գործունեությունը տեղափոխել է «Ժամանց և Տեղեկատվություն» YouTube-յան ալիք: Շուտով դուք կվերահասցեավորվեք մեր erkusov.com ֆեյսբուքյան էջ: Միացեք 125հզ.+ բաժանորդներին: