21:42 Կեֆիրի մասին | |||
Հիմնական քիմիական ցուցիչներով կեֆիրը գրեթե հավասար է կաթին, սակայն, ի տարբերություն կաթի, այն ավելի հեշտ է մարսվում: Կեֆիրը խորհուրդ է տրվում ոչ միայն որպես թարմացնող և սննդարար ըմպելիք, այլ նաև որպես բուժիչ միջոց: Այն գրգռում է ախորժակը, տոնուսավորում է նյարդային և սիրտ-անոթային համակարգերը: Կեֆիրը խորհուրդ է տրվում սակավարյունության, նյարդային և սիրտ-անոթային հիվանդությունների դեպքում (խոսքը ճարպազերծված կեֆիրի մասին է): Կեֆիրը ճնշում է ստամոքսում և աղիքներում առաջացող թարախակալման պրոցեսները: Այն օգտակար է ծերերի համար, ովքեր մարսողության հետ կապված խնդիրներ ունեն: Անյուղ կեֆիրը խորհուրդ է տրվում ավելորդ քաշ ունեցող մարդկանց: Կեֆիրի օգտագործումը պետք է սահմանափակել ստամոքսի և տասներկումատնյա աղիքի խոցային հիվանդությունների դեպքում: Տարածել... Նմանատիպ նյութերՆոր նյութերՄիացեք մեզ YouTube-ում... 80հզ.+ բաժանորդ
| |