07:57 «Առողջության կապսուլա»՝ լորի ձու | |||
Լորի ձուն, չնայած հավի ձվի համեմատ բավականին փոքր է, սակայն իր օգտակար հատկություններով համարվում է «առողջության կապսուլա»: Լորի մարմնի ջերմաստիճանը մոտավորաապես 40° է, հետևաբար այս թռչունները սալմոնելոգով չեն հիվանդանում: Հենց այդ պատճառով լորի ձուն կարելի է օգտագործել նաև հում վիճակում: Ի դեպ, այդպես դրանք ավելի օգտակար են: Բացի համեղ և սննդարար լինելուց, լորի ձվերը կիրառվում են նաև բուժիչ նպատակներով: Ստամոքսի հիվանդությունների դեպքում օգտագործվում է լորի ձվի կճեպը: Այն պետք է լվանալ, չորացնել, փշրել: Ընդունել օրը 2 անգամ, ուտելու ժամից անկախ, օրվա մեջ օգտագործել թեյի գդալի մեկ երրորդի չափով, վրայից մի քիչ ջուր խմել:
Տարածել... Նմանատիպ նյութերՆոր նյութերՄիացեք մեզ YouTube-ում... 80հզ.+ բաժանորդ
| |