![]()
  ogneci.com Երեխաները պետք Է ստանան զանազան քաղցրավենիքներ, կոնֆետներ, ավելի մեծ հասակում՝ ընկույզ, բայց չափազանց շատ և ուտելուց առաջ տալը վնասակար է, որովհետև վատացնում է երեխայի ախորժակը։
Երեխայի ստացած սնունդը ոչ միայն սննդարար և լավ յուրացվող պետք Է լինի, այլև համեղ, առանց խիստ համերի։ Սննդի համային հատկությունը, լիարժեքությունը և դյուրամարսությունը զգալի չափով կախված Է սննդամթերքների խոհարարական մշակումից, այսինքն՝ դրանք պատրաստելու եղանակից։ Ինչպես նշում է ogneci.com-ը, երեխան պետք Է հաճույքով, ախորժակով ուտի։ Դրան հասնում են ոչ միայն սննդի համային հատկությունները, այլև կերակրատեսակի արտաքին ձևավորումը։ Հաճախ երեխան հրաժարվում Է, օրինակ, մակարոնով ապուրից, բայց հաճույքով ուտում է այն ապուրը, որի մեջ նույն մակարոնի խմորը լողում Է աստղի կամ զանազան առարկաների տեսքով։ Երեխաներին հրապուրում Է գեղեցիկ կտրտած և շնորհքով մատուցած բանջարեղենը։ Երեխայի այդ հետաքրքրասիրությունից պետք է անպայման օգտվել, եթե նրա ախորժակը վատ է։ ՀՈԼՈՎԱԿՆԵՐ Պե՞տք է արդյոք երեխաներից թաքցնել քաղցրավենիքը (ռուս.)
Ինչպես ընտրել քաղցրավենիք (ռուս.)
Տարածել... Նմանատիպ նյութերՆոր նյութերՄիացեք մեզ YouTube-ում... 80հզ.+ բաժանորդ
| Դիտումներ: 1062 |
| | |