Ապուրներ. գառան մսով և բանջարեղենով ապուր
28.08.2013, 10:48 | |||||||
  kiss.am Չափաբաժին 8 Պատրաստման ժամանակը 120 Կալորիականությունը 455 Ինչ է անհրաժեշտ
Ինչպես պատրաստել 1. Միսը լվանալ, տեղավորել կաթսայի մեջ, վրան 2 լ սառը ջուր լցնել և դնել գազօջախին: Եռալուց հետո վրայից փրփուրը հավաքել, աղ ավելացնել և 1,5 ժամ եփել: Ստացված արգանակը քամել և նորից դնել կրակին: 2. Գլուխ սոխը կլպել և խորանարդաձև կտրտել, գազարը ձողիկաձև կտրտել: Քաղցր տաքդեղների կոթերն ու սերմնատուփերը հեռացնել, շերտաձև կտրտել: Կտրտած սոխը լցնել արգանակի մեջ և եռալուց հետո ավելացնել գազարը: 3. Կարտոֆիլը կլպել և ոչ մեծ կտորներով կտրտելուց հետո լցնել կաթսայի մեջ, եռացնել: 4. Ապուրի մեջ գցել գունավոր քաղցր տաքդեղները և 5 րոպե եփել: 5. Սխտորը կլպել և շերտաձև կտրտել: Լոլիկների վրա եռացրած ջուր լցնել, կեղևը հեռացնել: Շերտաձև կտրտել և արդեն կտրտած սխտորի ու ծիտրոնի հետ լցնել ապուրի մեջ: Կծու տաքդեղը օղակներով կտրտել և ավելացնել ապուրի մեջ: Արգանակը համեմել սև և հոտավետ պղպեղներով: 6. Եփած միսը ոչ մեծ կտորներով կտրտել և լցնել ապուրի մեջ: Ապուրը եռացնել և կրակից վերցնել: Խորհուրդ Ավելի հագեցած համ ստանալու համար ոչխարի միսը եփելուց առաջ կարելի է բուսայուղով պատած տապակարանի մեջ արագ տապակել: Բանջարեղենը նույնպես մինչև ապուրի մեջ լցնելը կարելի է թեթևակի տապակել: Տարածել... Նմանատիպ նյութերՆոր նյութերՄիացեք մեզ YouTube-ում... 80հզ.+ բաժանորդ
| Դիտումներ: 1713 | Բեռնումներ: 0
| | |