Պաղպաղակ «Տիրամիսու»
04.08.2013, 02:59 | |||||||
  kiss.am Ինչ է անհրաժեշտ 500 գ սերուցքային պանիր 150 մլ 35% յուղայնությամբ սերուցք 200 գ շաքարավազ 50 գ դառը շոկոլադ 6 ճաշի գդալ աղանդերային քաղցր գինի 3 ճաշի գդալ կոնյակ 5 ճաշի գդալ սուրճ 200 գ թխվածքաբլիթ Չափաբաժին 8 Պատրաստման ժամանակը 25 րոպե + 3 ժամ Ինչպես պատրաստել 1. Սերուցքը հարել։ Շոկոլադը ոչ շատ մանր կտրտել։ Սերուցքային պանիրը խառնել գինու հետ։ Ավելացնել սերուցքը, շոկոլադը և 115 գ շաքարավազը։ Կրկին խառնել։ 2. Ջազվեի մեջ լցնել սուրճը, 600 մլ ջուր և եփել։ Կրակից վերցնել և 5 րոպե թողնել, որ սառչի։ Սուրճը մաղով լցնել թասի մեջ, ավելացնել մնացած շաքարավազն ու կոնյակը։ 3. Ուղղանկյունաձև կաղապարը պատել սննդի համար նախատեսված թաղանթով։ Թխվածքաբլիթները հերթականությամբ թաթախել սուրճով թասի մեջ և շարել կաղապարի մեջ։ 4. Կաղապարը լցնել պատրաստի պանրա-սերուցքային խառնուրդով։ 5. Վրայից դնել մնացած թխվածքաբլիթները և ձեռքով թեթևակի սեղմել։ Կաղապարը ծածկել թաղանթի եզրերով և 3 ժամով դնել սառցախցիկ։ 6. Զգուշորեն պաղպաղակը տեղափոխել մատուցվող ափսեի մեջ, թաղանթը հեռացնել։ Մինչև մատուցելը պահել սառնարանում։ Մատուցելուց առաջ վրան կակաոյի փոշի ցանել և զարդարել թարմ կամ պահածոյացրած հատապտուղներով։ Տարածել... Նմանատիպ նյութերՆոր նյութերՄիացեք մեզ YouTube-ում... 80հզ.+ բաժանորդ
| Դիտումներ: 3453 | Բեռնումներ: 0
| | |