Շոկոլադե ռուլետ բանանով
13.08.2013, 16:32 | |||||||
  kiss.am Ինչ է անհրաժեշտ
Չափաբաժին` 6-10 Պատրաստման ժամանակը` 30 րոպե Ինչպես պատրաստել 1. Ձվերը հարել 100 գ շաքարավազի և կիտրոնի կեղևի քերուկի հետ։ Ավելացնել ալյուրը և կակաոյի փոշին, լավ խառնել։ Տապակը յուղել և պատել յուղաթղթով։ Խմորը լցնել տապակի մեջ։ Թխել 8 րոպե 180°С տաքացրած ջեռոցում։ Զգուշորեն տաք խմորաշերտը տեղափոխել սրբիչի վրա, վրան ցանել 1 ճաշի գդալ շաքարավազ, ռուլետ փաթաթել և թողնել, որ սառչի։ 2. Շոկոլադը մանր կտրտել։ Սերուցքը հարել մինչև պնդանա։ Բանանները կիտրոնի հյութի հետ բլենդերով հարել, խյուս սարքել։ Խառնել սերուցքի և շոկոլադի կտորների հետ։ 3. Փաթաթած ռուլետը բացել, հավասարաչափ վրան քսել միջուկը և նորից փաթաթել։ Ռուլետի վրա կարելի է քերած շոկոլադ ցանել։ Տարածել... Նմանատիպ նյութերՆոր նյութերՄիացեք մեզ YouTube-ում... 80հզ.+ բաժանորդ
| Դիտումներ: 4401 | Բեռնումներ: 0
| | |