07:57
Վնասակա՞ր է, արդյոք, լուծվող սուրճը
 

   

Լուծվող սուրճը ստանում են սուրճի ռոբուստա տեսակից, որում կոֆեինն ավելի շատ Է: Կոֆեինը խթանում Է ստամոքսահյութի արտադրությունը, հետևաբար բարձր թթվայնություն ունեցողներին քաղցած ժամանակ լուծվող սուրճ խմելը հակացուցված է:

 

Վնասակա՞ր է, արդյոք, լուծվող սուրճը

Լուծվող սուրճի մյուս թերությունն այն Է, որ բարձր թթվայնության պատճառով կարող Է այրոցք առաջացնել: Հետևաբար այդ հակումն ունեցողներին խորհուրդ չի տրվում այս սուրճն առանց կաթի խմել:

Վերջերս ապացուցվել Է, որ սուրճի որոշ բաղադրիչներ նպաստում են ոսկորներից կալցիումի դուրս մղմանը, իսկ կաթ ավելացնելու դեպքում ոսկրերի համար վնասակար նյութերն են դուրս մղվում, և կանխվում Է օստեոպորոզի առաջացումը: Անգլիացի գիտնականներն Էլ պարզել են, որ օրական 5 բաժակից ավելի սուրճ խմողներն ավելի քիչ են հիվանդանում սրտային հիվանդություններով:
Այնպես որ կարող եք ձեզ չզրկել սիրելի ըմպելիքից, պարզապես այն ճաշակեք կաթով կամ սերուցքով:


Как делают растворимый кофе

 


Подпишитесь на доски (Գեղեցկություն և առողջություն) следующих пользователей Pinterest: Օգտակար.


Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր



Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 80հզ.+ բաժանորդ


Կատեգորիա: ԱՌՈՂՋԱՐԱՆ | Դիտումներ: 1065 | Ավելացրեց: Davbad | Տեգեր: Առողջ սնունդ, սուրճ, առողջարան | Վարկանիշ: 0.0/0
Կայքն իր գործունեությունը տեղափոխել է «Ժամանց և Տեղեկատվություն» YouTube-յան ալիք: Շուտով դուք կվերահասցեավորվեք մեր erkusov.com ֆեյսբուքյան էջ: Միացեք 125հզ.+ բաժանորդներին:
Սեղմիր Հավանել և կարդա հետաքրքիր նյութեր

Լավ