07:57 Վնասակա՞ր է, արդյոք, լուծվող սուրճը | |||
Լուծվող սուրճը ստանում են սուրճի ռոբուստա տեսակից, որում կոֆեինն ավելի շատ Է: Կոֆեինը խթանում Է ստամոքսահյութի արտադրությունը, հետևաբար բարձր թթվայնություն ունեցողներին քաղցած ժամանակ լուծվող սուրճ խմելը հակացուցված է:
Լուծվող սուրճի մյուս թերությունն այն Է, որ բարձր թթվայնության պատճառով կարող Է այրոցք առաջացնել: Հետևաբար այդ հակումն ունեցողներին խորհուրդ չի տրվում այս սուրճն առանց կաթի խմել: Վերջերս ապացուցվել Է, որ սուրճի որոշ բաղադրիչներ նպաստում են ոսկորներից կալցիումի դուրս մղմանը, իսկ կաթ ավելացնելու դեպքում ոսկրերի համար վնասակար նյութերն են դուրս մղվում, և կանխվում Է օստեոպորոզի առաջացումը: Անգլիացի գիտնականներն Էլ պարզել են, որ օրական 5 բաժակից ավելի սուրճ խմողներն ավելի քիչ են հիվանդանում սրտային հիվանդություններով: Как делают растворимый кофе
Подпишитесь на доски (Գեղեցկություն և առողջություն) следующих пользователей Pinterest: Օգտակար. Տարածել... Նմանատիպ նյութերՆոր նյութերՄիացեք մեզ YouTube-ում... 80հզ.+ բաժանորդ
| |