19.09.2015, 02:58 | |||||||
  Kiss.am Կաթ. որակյալ, յուղալի կաթը եղունգի վրա կաթեցնելիս կաթիլի ձևը գրեթե չի փոխվում:
Ջուր խառնած կաթը եղունգից ծորում է: Լավ կաթը թանձր է, ճերմակ, իսկ խառնածը ջրիկ է, երկնագույն նրբերանգով: Թթվասեր, թարմ թթվասերը միատարր, թանձր բաղադրություն է ունենում, լինում է սպիտակ կամ դեղնավուն, մի փոքր թթու: Հնացած թթվասերը համեղ չէ, գնդիկներ է ունենում, մակերեսին փառ է առաջանում, կծվում է, վատ հոտ է ունենում և նստվածք է տալիս: Կաթնաշոռ, թարմ կաթնաշոռին բնորոշ է սպիտակ կամ թեթև դեղնավուն երանգը, ունի հաճելի բույր ու համ: Լավ կաթնաշոռը ոչ շատ չոր ու գնդիկավոր է լինում, ոչ էլ շատ խոնավ: Անորակ կաթնաշոռից բորբոսի հոտ է գալիս, այն տհաճ համ է ունենում:
Подпишитесь на доски (Օգտակար) следующих пользователей Pinterest: Օգտակար. Տարածել... Նմանատիպ նյութերՆոր նյութերՄիացեք մեզ YouTube-ում... 80հզ.+ բաժանորդ
| Դիտումներ: 1132 | Բեռնումներ: 0
| | |