20.10.2015, 08:16 | |||||||
![]()
  Ogneci.com
Եթե ձեռքի տակ չկան համապատասխան պայմաններ՝ սառնարան, ապա կարագը պետք է դնել ամանի մեջ և վրան ջուր ավելացնել և ամեն օր ջուրը փոխել։ Կարագը պետք է պաշտպանել լույսից։ Լույսի ազդեցության տակ կարագր (նաև մարգարինը) փչանում է՝ նրա վերին շերտը սպիտակում և ճրագուի հոտ է ձեռք բերում։ Ոււտի կարագը պետք է պահել ոչ թափանցիկ ամանում։ Եթե կարագը մի քիչ կծվել է, ապա այն պետք է դնել ջրով լի կաթսայի մեջ և լավ եռացնել, այնուհետև ջուրը թափել, պնդացած յուղը սառը ջրով լվանալ և աղ անել։ Կարելի է և այլ կերպ վարվել։ Սկզբում կծված կարագը լվանալ սոդայի ջրով (մեկ թեյի գդալ սոդա, 2 բաժակ սառը ջուր), այնուհետև լվանալ մաքուր սառը ջրով և լավ աղ անել։
Տարածել... Նմանատիպ նյութերՆոր նյութերՄիացեք մեզ YouTube-ում... 80հզ.+ բաժանորդ
| Դիտումներ: 1409 | Բեռնումներ: 0
| | |