Խոհանոցային սրբիչներՈւսումնասիրությունների համաձայն՝ խոհանոցային սրբիչները խոհանոցի ամենավարակիչ մասերից են: Նույնը վերաբերում է լոգարանի փոքր սրբիչներին: Քանի որ դրանք օրական մի քանի անգամ եք օգտագործում, շատ արագ են կեղտոտվում: ԲանալիներԲանալիների մեկերևույթին նույնքան բակտերիաներ կան, որքան վերելակի կոճակի վրա: Մենք երբեք չենք մաքրում բանալիները և բռնում ենք կեղտոտ ձեռքերով: Դրանք ընկնում են փողոցում կամ շքամուտքում, պահվում են կեղտոտ գրպաններում և տուն են բերում անհավանական մեծ թվով բակտերիաներ: Լոգարանի սալիկՉափազանց կեղտոտ սալիկները մաքրելու համար ջանքեր չգործդարելու համար անհրաժեշտ է դրանք լվալ ամեն անգամ լոգանք ընդունելուց հետո: Աման լվալու սպունգԹերևս, խոհանոցի գրեթե ամենակեղտոտ առարկան է: Մենք դրանով սրբում ենք կտրտելու տախտակը, սանհանգույցը, երբեմն նույնիսկ սեղաններ: Դրանից հետո պետք է այն ախտահանել՝ լավ լվացեք և թաց վիճակում մի քանի րոպեով դրեք միկրոալիքային վառարանի մեջ: Վառարանը միացրեք ցածր ջերմաստիճանով: Ուշադիր հետևեք, եթե սպունգից սկսել է ծուխ բարձրանալ, պետք է ավարտել ախտահանումը: Շարունակությունը՝ Entertrain.1in.am-ում Տարածել... Նմանատիպ նյութերՆոր նյութերՄիացեք մեզ YouTube-ում... 80հզ.+ բաժանորդ
| Դիտումներ: 2327 |
| | |