08:25
Խնձորը բարձրացնում է դիմադրողականությունը
 

   

Խնձորը բարձրացնում է դիմադրողականությունըԽնձորը փոքր քանակությամբ C վիտամին է պարունակում, իսկ կարմիր տեսակի մեջ առկա է A վիտամին, որն օգտակար է աչքերի և մաշկի համար, ինչպես նաև B խմբի վիտամիններ, որոնք թուլացնում են սթրեսը և հանգստացնում նյարդերը:

Բացի դրանից, խնձորը պայքարում է վարակների և մանրէների դեմ: Վարակիչ հիվանդություններից խուսափելու համար ձմռանը շատ խնձոր կերեք: Եվ, վերջապես, այս միրգն օգտակար է կանանց դաշտանադադարի ժամանակ. այն կօգնի վերացնել բարձր քրտնարտադրությունը և կիջեցնի դյուրագրգռությունը:
ալ զոպնիկի խոտը լցնել 2 բաժակ ջրի մեջ, եռացնել 10ր, թրմել միչ սառչի: Խմել մեկական ճաշի գդալ օրը 6 անգամ:
•    Կարտոֆիլի թփերը մաքրել, լվանալ, եփել: Եփուկը խմել 0.5-1 բաժակ օրը երեք անգամ:
•    Օգտագործել մետաքսենու թարմ պտուղներ:
•    Խմել շոգեխաշած մասուրի եփուկը  (40-50 հատիկ մեկ լիտր եռման ջրում):

 


Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր



Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 80հզ.+ բաժանորդ


Կատեգորիա: ԱՌՈՂՋԱՐԱՆ | Դիտումներ: 2668 | Ավելացրեց: Davbad | Տեգեր: Առողջ սնունդ, Առողջ ապրելակերպ, առողջարան | Վարկանիշ: 0.0/0
Կայքն իր գործունեությունը տեղափոխել է «Ժամանց և Տեղեկատվություն» YouTube-յան ալիք: Շուտով դուք կվերահասցեավորվեք մեր erkusov.com ֆեյսբուքյան էջ: Միացեք 125հզ.+ բաժանորդներին:
Սեղմիր Հավանել և կարդա հետաքրքիր նյութեր

Լավ