00:15
Թեյը՝ բուժիչ
 

   

«Թեյ» բառը թարգմանաբար նշանակում է «կյանքի կրակե ըմպելիք»: Աշխարհում հայտնի է թեյի շուրջ 2000 տեսակ և մոտավորապես նույնքան էլ պատրաստման եղանակ:

 

Թեյը՝ բուժիչ

Համեղ, բուրավետ թեյ պատրաստելու համար, նախ, լավ ջուր է պետք: Այդ հարցում հայերս ընտրյալների շարքում ենք: Երկրորդ պայմանը ճենապակե կամ հախճապակե թեյամանն է, որը պետք է նախապես եռացրած ջրով ողողել և կրակի վրա չորացնել: Այնուհետև դրա մեջ պետք է լցնել թեյի հատիկները՝ ըմպելիքի յուրաքանչյուր բաժակին 1-2 թեյի գդալ հաշվարկով: Եռացրած ջուրը պետք է ավելացնել այնքան, որ թեյամանի կեսը լցվի, այնուհետև ծածկել կտորով: Սև թեյը պետք է թրմել 5 րոպե, կանաչ թեյը 8-10 րոպե: Այս ժամանակը պետք է ճշգրտորեն պահպանել: Եթե թեյի թուրմի մակերեսին փրփուր է հայտնվում, ուրեմն այն ճիշտ է պատրաստվել, և պահպանվել են արժեքավոր բոլոր նյութերն ու բուրավետ եթերայուղերը:


Подпишитесь на доски (Օգտակար) следующих пользователей Pinterest: Օգտակար.


Տարածել...
 

Նմանատիպ նյութեր



Նոր նյութեր


Միացեք մեզ YouTube-ում... 80հզ.+ բաժանորդ


Կատեգորիա: ԱՌՈՂՋԱՐԱՆ | Դիտումներ: 771 | Ավելացրեց: Davbad | Տեգեր: թեյ | Վարկանիշ: 0.0/0
Կայքն իր գործունեությունը տեղափոխել է «Ժամանց և Տեղեկատվություն» YouTube-յան ալիք: Շուտով դուք կվերահասցեավորվեք մեր erkusov.com ֆեյսբուքյան էջ: Միացեք 125հզ.+ բաժանորդներին:
Սեղմիր Հավանել և կարդա հետաքրքիր նյութեր

Լավ