08:51 Ծամոնի օգտակարության և վնասի մասին | |||
Ծամոն ծամելն օգտակար է սնվելուց հետո ոչ ավելի, քան 5-10 րոպե: Մնացած դեպքերոմ այն վնասակար է առողջության համար: Ինչու՞ է օգտակար: Մաստակը նպաստում է ստամոքսահյութի արտադրությանը և լավացնում է մարսողությունը. Մասամբ մաքրում է բերանի խոռոչը սննդի մնացորդներից: Այն կարող է օգտակար լինել նիհարեցնող դիետաների դեպքում, իհարկե, եթե օգտագործվի միայն սնվելուց հետո:
Տարածել... Նմանատիպ նյութերՆոր նյութերՄիացեք մեզ YouTube-ում... 80հզ.+ բաժանորդ
| |